Cole Sprouse | az egyetlen magyar forrás
COLE SPROUSE
Cole Sprouse amerikai színész, producer, fotógráfus. Első szerepét 1993-ban kapta meg a Grace Under Fire című sorozatban, ahol ikertestvérével felváltva alakították Patrick Kelly-t. Ezután számos sorozatban és filmben játszottak testvérével olyanokban, mint a MADtv, Apafej, Azok a 70-es évek show, Jóbarátok. Az igazi áttörést a Disney csatorna sorozata a Zack és Cody élete hozta meg számára. Jelenleg a Riverdale című sorozatban alakítja Forsythe P. “Jughead” Jones III karakterét.
 
PROJEKTEK

RIVERDALE
Jughead Jones
IMDb | fotók | infó

A sorozat a Riverdale nevű kisváros életébe enged bepillantást egy megrázó, tragikus esemény után. A közelmúltban rejtélyes módon elhunyt Jason Blossom, az iskola egyik népszerű diákja. Az idillinek tűnő kisváros sötét oldalával ismerkedhetünk meg, ahol mindennaposak a hazugságok és a rejtélyek. A középpontban Archie Andrews és barátai állnak.

 
RIVERDALE FAMILY

  
  

 
ELŐZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x06 "Death Proof"
A CUKROSBÁCSI - Miután McCoy polgármester miatt tovább feszül a helyzet észak és dél között, Jughead és Archie megpróbálnak megállítani egy veszélyes szövetséget a Kígyók és egy régi ellenség között. Betty Veronica-hoz fordul segítségért, mikor egy virágzó rejrélybe csöppen, középpontban a Cukrosbácsival. Végül Cheryl szembesül anyjával, Penelope-val, miután egy traumatikus behatolás komor felimeréssé alakul át. 

torrent
magyar felirat
online felirattal 
képek

 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x07 "Tales from the Darkside"
A FEKETE CSUKLYÁS TESZTJE - Riverdale bajban van, miután a Fekete Csuklyás levélben hívja ki a város lakóit, hogy 48 órán keresztül bűntetlenek maradjanak. Eközben Jughead és Archie barátsága tesztelés slá kerül, mikor Penny Peabody váratlanul szívességet kér Jughead-től, mellyel tartozik neki. Betty és Veronica pedig összeállnak, hogy kivizsgáljanak valakit, aki Betty szerint a csuklyás gyilkos lehet. Végül a dolgok vártlan fordulatot vesznek Josie számára, akinek egy titkos csodálója túl messzire megy.
 
HÍREK

Riverdale: 1x12 "Anatomy of a Murder" - jelenet

2017.05.04. 21:39

Kiadtak egy jelenetet a Riverdale mai részéhez, amiben Betty és Cheryl beszélgetnek. Jughead nincs benne sajnos, de éppen róla van szó. 

Betty: Cheryl? 
Cheryl: Alig értem hozzá...
Betty: Nem az ő hibája, Cheryl. Még ha az apja is tette, akkor sem...
Cheryl: Mindenki odajön hozzám, és megölelnek, és azt mondják, hogy meg kellene könnyebbülnöm, most, hogy elkapták a bátyám gyilkosát. Vége van ennek a rémálomnak. De akkor miért érzek így?

Riverdale: 1x12 "Anatomy of a Murder" - belső infók

2017.05.03. 22:02

Hoztam és új videót, amiben Michael Grassi, a Riverdale ügyvezető producere, és a következő rész írója mesél egy keveset a 12. fejezetről. Az "Anatomy of a Murder" című fejezetben végre kiderül, hogy ki is ölte meg Jason-t. A videóban több új jelenetet láthattok, többek között azt is, hogy Betty, Veronica és Archie próbálják bebizonyítani, hogy nem Jughead apja a gyilkos.

Cole megcáfolta romantikus kapcsolatát Lili-vel

2017.05.03. 16:16
Bármelyik Riverdale rajongó tudja, hogy Betty és Jughead párosa a legédesebb a sorozatban. Öröm őket nézni, hiszen annyira váratlanul jött a romantika kettejük kapcsolatában. 
 
  
 
Cole Sprouse és Lili Reinhart, a karakterek megtestesítői megcáfolták azokat a pletykákat, melyek szerint a való életben is együtt vannak. A pletykák már régen elkezdődtek, de akkor erősödtek meg, mikor Cole, hobbijának hódolva, több képet is készített Lili-ről, melyeket mindketten megosztottak.
 

A múlt heti Paley Center-ben megrendezett közönségtalálkozón elmondták, hogy attól, hogy Cole és ő közösen töltik az idejüket, illetve Cole fotózza kolléganőjét, nem jelenti azt, hogy romantikus szálak fűzik őket egymáshoz.

„Lili és én olyan karaktereket játszunk, akik együtt vannak, szóval elég sok időt töltünk együtt. Imádom a barátaimat, a divatot, és ezeknek a kompozícióját.”

Ha megnézzük Cole Instagram adatlapját, láthatjuk, hogy más barátját és kollégáját, köztük KJ Apa-t, a Riverdale Archie-ját is fotózta már.

Keke Palmer szerelmet vallott Cole-nak

2017.05.02. 22:36
A 23 éves színésznő a Twitteren vallott kollégájához fűződő érzéseiről.
 
 
Cole Sprouse április 30-án, a Twitteren tette közzé az ITT látható felvételeket, melyeket Luke Fontana készített róla a közelmúltban. A fotók természetesen Keke Palmerhez is eljutottak, és a színésznő úgy döntött, ideje megvallani kollégájához fűződő érzéseit, így elárulta, hogy a Disney Channelnél való debütálásuk, azaz körülbelül 2007 óta odavan érte.
 
 
A rajongók természetesen rögtön reagáltak Keke vallomására: voltak, akik biztosították afelől a színésznőt, hogy nincs egyedül, ők is hasonlóképp éreznek Cole iránt; mások egyenesen rászóltak, hogy ne halássza el előlük a jövendőbeli férjüket.
 
Az érintett egyelőre nem reagált a nagy vallomásra, de nemrég ő is őszintén mesélt arról, hogy karrierje kezdetén beleesett egyik kolléganőjébe Jennifer Aniston személyében.
„Nagyon-nagyon nehéz volt együtt dolgozni Anistonnal, mert totál bele voltam zúgva. A megszállottja voltam. Nem találtam a szavakat, amikor jelen volt. Dadogni kezdtem és a szövegem is elfelejtettem, ha ott volt. Teljesen leblokkoltam, így nagyon nehéz volt.”

forrás: starity.hu

20 ok a Bughead páros mellett

2017.05.02. 21:20

Bughead, vagyis Betty és Jughead. El kell mondjam, hogy imádom ezeket a videókat, és összeállításokat. 

Kedvencük alakítja Jughead-et a Riverdale sorozatban, szerelmét, Betty-t pedig Lili Reinhart. Az ő történetük úgy kezdődött, hogy Betty valójában Archie-ért volt oda, de mikor a fiú tisztázta vele, hogy ők csupán legjobb barátok lehetnek, a lány végképp lemondott róla, és egyre több időt kezdtek el együtt tölteni a gyilkosság utáni nyomozás miatt, illetve az iskolaújságba is együtt írnak. Így alakult kia a kettőjük kapcsolata, ami szinte észrevétlenül lett egy erős szerelem. (Legalábbis a 11- részig így gondoltuk.)
Na, de röviden ennyit az előzményekről, most nézzük, hogy mik azok az okok, amik a sokak által (és általam is) annyira szeretett páros mellett szólnak: 

1. Jughead szinte nem tud nemet mondani Betty-nek.
2. Nem keresnek okot ahhoz, hogy lázadni tudjanak. 
3. Fantasztikus nyomozópárost alkotnak.
4. Befejezik egymás gondolatait. 
5. Jughead feltűnően féltékeny tud lenni.
6. Szuper cuki beceneveket adnak egymásnak. Betts, Juggy. 
7. Jughead, az író hirtelen elfelejt beszélni is, mikor Betty a közelben van. 
8. Jughead-nek köszönhetően (vagy a csókja hatására) Betty sokszor megvilágosodik, és eszébe jutnak dolgok. 
9. Betty mosolya, mikor Veronica-nak Jughead-ről beszél. 
10. Nem értik a személyes tér fogalmát (vagy csak nem érdekli őket).
11. Jughead segít rájönni Betty-nek arra, hogy mennyire erős nő. 
12. Jughead nem csak elmegy Polly babaváró bulijára, de segít is megrendezni azt. 
13. Jughead ösztönösen átöleli Betty-t. 
14. Jughead nem tud nem Betty-re nézni. 
15. Betty nem érzi kényelmetlenül magát Jughead előtt, még kardigánt sem visel, pedig legtöbbször nyakig eltakarja magát. 
16. Jughead elég biztosnágban érzi magát Betty-vel ahhoz, hogy levegye a sapkáját, amit amúgy sosem vesz le. 
17. Betty megmutatja Jughead-nek a sebeket a tenyerén, amiket magának okozott. 
18. Jughead reakciója erre! 
19. Aogy Betty beleszeret Jughead-be.
20. Végül pedig, hogy totál ellentétek. Hiszen Betty Riverdale egyik előkelőnek mondható családjából származik, a pompom csapat tagja, kitűnő tanuló. Jughead ezzel szemben magányos, kívülálló, a város rossz oldalához tartozik az apja a Kígyók vezetóje. Betty a fény, Jughead a sötétség. (De ez nem eljesen igaz.) A lényeg az, hogy tökéletesen kiegészítik egymást. 

Új fotósorozatok

2017.05.01. 21:43

Cole tegnap kirakott pár képet Twitter-re, amit egy fotós és internet celeb, Luke Fontana készített róla.

   

Ezeket a képeket pedig Damon Baker készítette róla még a múlt hónapban.

   

Személyes képek

2017.05.01. 08:00

Sajnos Cole elég kevés képet posztol magáról a közösségi oldalain, inkább szenvedélyének, a fotózásnak él, és ezeket nekünk is megmutatja.
Szerencsére a többiek azért rakosgatnak képeket róla, de az sem olyan sok. Reméljük, hogy ez azért változik majd. 
A mostanában feltöltött képeket azért elhoztam nektek!

   

 
FACEBOOK
 
CHAT
 
ELIT
 
A HÉT VIDEÓJA

 
SITE INFÓK
 Site név: Cole Sprouse Hungary
 Tárhely: Cole-Sprouse.Gportal
 Kontakt: e-mail
 
Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban Cole Sprouse-szal, a menedzserével, vagy a családtagjaival. Ez csupán egy rajongói, non-profit oldal, amely a saját és a rajongók szórakoztatására jött létre. Az oldal szöveges és képes tartalma részben vagy egészben saját szerzemény, és semmilyen szerzői jogot nem szán megszegni.
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2017-04-29
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót