Cole Sprouse | az egyetlen magyar forrás
COLE SPROUSE
Cole Sprouse amerikai színész, producer, fotógráfus. Első szerepét 1993-ban kapta meg a Grace Under Fire című sorozatban, ahol ikertestvérével felváltva alakították Patrick Kelly-t. Ezután számos sorozatban és filmben játszottak testvérével olyanokban, mint a MADtv, Apafej, Azok a 70-es évek show, Jóbarátok. Az igazi áttörést a Disney csatorna sorozata a Zack és Cody élete hozta meg számára. Jelenleg a Riverdale című sorozatban alakítja Forsythe P. “Jughead” Jones III karakterét.
 
PROJEKTEK

RIVERDALE
Jughead Jones
IMDb | fotók | infó

A sorozat a Riverdale nevű kisváros életébe enged bepillantást egy megrázó, tragikus esemény után. A közelmúltban rejtélyes módon elhunyt Jason Blossom, az iskola egyik népszerű diákja. Az idillinek tűnő kisváros sötét oldalával ismerkedhetünk meg, ahol mindennaposak a hazugságok és a rejtélyek. A középpontban Archie Andrews és barátai állnak.

 
RIVERDALE FAMILY

  
  

 
ELŐZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x12 "The Wicked and the Divine"
BOCSÁSS MEG ATYÁM, MERT VÉTKEZTEM... - Veronica aggódik, hogy Archie, aki beleegyezett apja gyakornoki állásába, túl sokat megtudhat a család titkos üzleteiről. Jughead és FP Pickens Pakban történt incidense után a Kígyók között egyre nő a feszültség. Chic segít Betty-nek küzdeni a belső sötétsége ellen. Archie pedig belecsöppen Hiram és belső körének nagy tétes pókerjátékába
 
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x13 "The Tell-Tale Heart" 
A CSEND KÓDJA - Betty Jughead-től kér segítséget, mikor egy elhamarkodott döntés következményi kísérteni kezdik. Veronica egy szemtől szemben tárgyalást szervez Hiram, FP és Jughead között. Archie kénytelen döntést hozni, mikor Adams ügynök túl messzire megy. 
 
HÍREK

Érkezik Sabrina?

2017.05.11. 11:03
Annyira közel vagyunk ahhoz, hogy végre megtudjuk, mi folyik Riveldale városában. Azonban a rajongók úgy gondolják, hogy az évadzáró egy új, titokzatos elemet hoz magával, méghozzá egy tizenéves boszorkány formájában.
Bár legtöbben Sabrina Spellman-t egy 90-es évekbeli sorozatból ismerjük, amiben Melissa Joan Hart alakította, a karakter valójában az Archie képregényekből származik, amin a Riverdale is alapul. Ő talán a képregények egyik legnépszerűbb karaktere, akit a CW még nem hozott be a műsorba, így a rajongók már alig várják, hogy megérkezzen.
 
 
Mennyire valószínű, hogy kedvenc boszorkányunk megjelenik az évadzáróban?
Úgy hangzik, hogy ez teljesülni fog. A finálé előzetesében Betty azt mondja, hogy “Something wicked this way comes.”, ami azt jelenti, hogy „Valami (boszorkányosan) gonosz közeleg.”.
Úgy tűnhet, hogy Sabrina tényleg megérkezik. K.J. Apa a tavalyi Comic-Con-on el is kotyogta magát erről:
 
„Sabrina. Nem tudom, mennyire ismeritek őt a képregényekből, mert ő jönni fog. Igen, ő majd az utolsó epizódban érkezik.”
 
Azóta kiderült, hogy K.J. nem valós alapon mondta ezeket a dolgokat, de most, hogy berendelték a második évadot, egyre valószínűbbnek tartják az alkotók is, hogy megjelenik Sabrina. Sokak szerint erre az eheti fináléban kerül sor.
 
 
Hogyan fog illeszkedni Sabrina a sorozatba?
Mivel az alkotók az összes szereplőnek sötét, karakán kinézetet adtak, valószínűleg Sabrina sem az a szöszke kislány lesz majd. Egyes elméletek szerint egy emó lány lesz a suliból, aki wicca-t gyakorol majd. 
Van még egy olyan elmélet is, hogy már találkoztunk Sabrina-val. Sokan gondolják úgy, hogy Betty Cooper és Sabrina egy és ugyan az a személy, tekintve, hogy láttuk Betty sötét oldalát. 
 
A rajongók már egyfajta petíciót is elindítottak annak érdekében, hogy a karakter egy bizonyos színésznő, méghozzá Dove Cameron játssza el. #DoveCameronForSabrinaSpellman
Sőt, Dove és az Archie Comics hivatalos Twitter oldalán is megosztotta a bejegyzést, miszerint elgondolkodtató lenne, ha őt választanák ki a szerepre.
 
 
A fent leírtak nem megerősített információk, minden esetre hamarosan kiderül, hogy lesz-e Sabrina-nak jövője Riverdale-ben!

Cole és Lili igazi Bughead rajongók

2017.05.10. 10:56
Egy igazi Riverdale rajongó tudja, hogy Betty és Jughead váratlan szerelme mekkora fényt hozott az első évadba, annak ellenére, hogy történt pár sötét momentum és csavar. 
De tényleg! Valószínűleg nincs olyan rajongó, aki nem olvadt volna el azon a jeleneten, mikor Betty beismerte az anyjának, hogy nem fog hátat fordítani Jughead-nek, mert szerelmes belé.
 
 
A párnak rengeteg hullámvölgye volt a szezonban, ami főleg az évad vége felé bontakozott ki, és ami sötét árnyékot vet a második évadra. Lili Reinhart és Cole egy interjúban bevallották, hogy karaktereik drámája még csak most kezdődik. Cole szerint: 
 
„Bughead-nek már egy csomó traumája volt az első évadban, és még több tapasztalatot fognak szerezni a másodikban. Nem lesz egy egyszerű vitorlázás, hiszen a második szezon még furább és sötétebb lesz. A nyilvánvalóan ellentétes személyiségeik kiegészítik egymást, ennek ellenére úgy gondolom, hogy még hosszú, rögös út áll előttük.”
 
Cole szerint nincs olyan szerelmi történet, ami tökéletes lenne. Betty és Jughead még középiskolások, és még csak tanulják, hogy kik ők valójában, és mit akarnak az életben. Ez azt jelenti, hogy még óhatatlan változások lehetnek a kapcsolatukban, mellyel Lili is egyetért. 
 
„Az ilyen fiatal kapcsolatokban, még ki kell találniuk, hogy kik ők, és erre más embereknek is befolyása lehet. A dolgok változnak. A párok szakítanak, majd újra összejönnek. Ez egyfajta nyílt helyzet, melyben bármi megtörténhet két tizenévessel, akik szerelmesek. Logikus, hogy két magányos és kívülálló ember nem igazán illik egyetlen egy csoportba sem, főleg, ha együtt vannak. Remélem, hogy legyőzik ezt, és hosszú ideig boldoggá fogják tenni egymást.”
 
Tehát Lili és Cole rettentően drukkol a karaktereiknek, éppúgy, mint mindenki más.
 
„Azt akarom, hogy örökké boldogok legyenek, ha ez őszinte és igaz. Ha meg tudják óvni egymást a vihartól, ami fénysebességgel közelít. Ez az, amit akarok.”
 
 
Azok számára, akik ismerik az Archie képregényeket, a műsor alapján Betty és Jughead kapcsolata zavaros lehet, hiszen ott egyfajta szerelmi háromszög alakult ki Betty, Veronica és Archie között, míg Jughead aszexuális. Ezzel természetesen a színészek is tisztában vannak, és örömmel látják, hogy a rajongók pozitívan reagálnak a váratlan párosításra. 
 
„Mivel lelkes képregény olvasó vagyok, megértem, hogy a tulajdonságokat megváltoztatták a műsorban. Sokan fogadtak az ellen, hogy ez a párosítás jó lesz, vagy sem. Azt hiszem, hogy az emberek felfigyeltek rá, és élvezem. Tetszik, hogy ez számomra egy üdítő helyzet lett.”
 
Cole szavait Lili egyetlen mondattal egészítette ki: 
 
„A lényeg, hogy a műsor nem a képregény másolata lesz.”
 
Bughead örökkön örökké!

Riverdale: 1x12 "Anatomy of a Murder" - kivágott képek

2017.05.09. 00:42

Meghoztam a Riverdale legutóbbi részének kivágott képeit, természetesen azokból a jelenetekből, melyekben Cole szerepelt.

   

Riverdale: 1x13 "A Sweet Hereafter" - jelenet

2017.05.08. 23:51

Az évadzáró részben végre teljesül Archie vágya, és együtt léphet színpadra Josie-val és a bandájával. Nagyon kedves kis dalt fognak előadni, amit most meg is kaptunk egy előzetes videóban.
Cole karaktere Jughead nincs benne sajnos, de mivel a sorozathoz tartozik, úgy gondoltam, hogy érdemes elhozni.

Camila Mendes és Cole közös múltja

2017.05.07. 12:08
A Riverdale színészei nem voltak teljesen ismeretlenek egymás számára. Camila Mendes elárulta, hogy már régebbről ismeri Cole Sprouse-t, méghozzá az egyetemről. 
 
 
Kiderült, hogy a jelenlegi kollégák egyaránt a New York Egyetemre jártak. Ekkor Cole nagynevű gyereksztár volt, míg Camila egy feltörekvő színésznő. Nem ismerték egymást, Camila csak hírből tudta, hogy ki az a Cole Sprouse, de a fiúnak fogalma sem volt a lány jelenlétéről.
Camila így nyilatkozott az esetről a Office Magazine-nak:
 
„Láttam őt sokszor, és volt idő, hogy ugyan abban az épületben volt óránk, de sosem voltam a közelében.”
 
És mi maradt meg Camila-ban Cole-ról?
 
„Furcsa volt! Nagyon hosszú haja volt, ami eltakarta az arcát. Nagyon félénk volt. Láttam a partikon, és véletlenszerűen beszéltem párszor a testvérével (Dylan), de nem volt rá esélyem sem, hogy beszéljek vele, mert eléggé magának való volt.”
 
Elmondása szerint Cole egyáltalán nem emlékszik rá:
 
„Cole mindig nevet, mikor megemlítem ezt a dolgot, mert én emlékszem, hogy találkoztam vele bizonyos alkalmakkor, de ő nem. Én erre mindig csak azt mondom, hogy Oké! Mindegy! Bocs, de én nem vagyok gyereksztár!

Riverdale: 1x13 "A Sweet Hereafter" - promóképek

2017.05.07. 10:50

Meghoztam nektek az évad utolsó részének promóképeit. Szerencsére Cole karaktere, Jughead elég sok képen szerepel.

   

Riverdale: 1x13 "A Sweet Hereafter" - előzetesek

2017.05.05. 15:37

Íme, itt van a 13. rész előzetesei, melynek alapján arra következtethetünk, hogy nagyon izgalmas lesz az évad utolsó része, illetve biztosan kapunk utalásokat a második évadra is.

 

Archie és Veronica egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Betty fáradt a családja viselkedése miatt, hiszen úgy tesznek, mintha semmi nem történt volna. Jughead váratlan helyzetben találja magát, amit eltitkol Archie és a banda elől. Hermione olyan ajánlatot tesz Fred-nek, ami túl szép, hogy igaz legyen. Eközben az igazság hatására a Blossom família vállalkozását Cheryl a saját kezei közé veszi. 

 
FACEBOOK
 
CHAT
 
ELIT
 
A HÉT VIDEÓJA

 
SITE INFÓK
 Site név: Cole Sprouse Hungary
 Tárhely: Cole-Sprouse.Gportal
 Kontakt: e-mail
 
Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban Cole Sprouse-szal, a menedzserével, vagy a családtagjaival. Ez csupán egy rajongói, non-profit oldal, amely a saját és a rajongók szórakoztatására jött létre. Az oldal szöveges és képes tartalma részben vagy egészben saját szerzemény, és semmilyen szerzői jogot nem szán megszegni.
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2017-04-29
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS