Cole Sprouse | az egyetlen magyar forrás
COLE SPROUSE
Cole Sprouse amerikai színész, producer, fotógráfus. Első szerepét 1993-ban kapta meg a Grace Under Fire című sorozatban, ahol ikertestvérével felváltva alakították Patrick Kelly-t. Ezután számos sorozatban és filmben játszottak testvérével olyanokban, mint a MADtv, Apafej, Azok a 70-es évek show, Jóbarátok. Az igazi áttörést a Disney csatorna sorozata a Zack és Cody élete hozta meg számára. Jelenleg a Riverdale című sorozatban alakítja Forsythe P. “Jughead” Jones III karakterét.
 
PROJEKTEK

RIVERDALE
Jughead Jones
IMDb | fotók | infó

A sorozat a Riverdale nevű kisváros életébe enged bepillantást egy megrázó, tragikus esemény után. A közelmúltban rejtélyes módon elhunyt Jason Blossom, az iskola egyik népszerű diákja. Az idillinek tűnő kisváros sötét oldalával ismerkedhetünk meg, ahol mindennaposak a hazugságok és a rejtélyek. A középpontban Archie Andrews és barátai állnak.

 
RIVERDALE FAMILY

  
  

 
ELŐZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x10 "The Blackboard Jungle" 
 
ÚJ ÉV, ÚJ DRÁMA - Feszültségek támadnak, mikor a Southside gimi bezárása után a diákok, élükön Jughead-del és bandájával megjelennek a Riverdale gimiben. Veronica biztosítja Hiram-et és Hermione-t, hogy még mindig számíthatnak rá a SoDale terveiben. Archie-t arra kérik, hogy gyűjtsön információt Hiram gynús üzleteiről. Betty arra törekszik, hogy megtalálja rég elveszett testvérét, Chic-et.

torrent
magyar felirat
online felirattal 
képek

 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x11 "The Wrestler" 
GŐZELEM HIRAM LODGE ELLEN - A város az éves Picken's Nap előkészületeivel foglalatoskodik, Jughead interjút készít Toni nagyapjával, akitől rengeteg sokkoló részletet tud meg Riverdale történelméből. Hogy megpróbáljon közelebb kerülni Hiram-hez, Archie a Riverdale bírkózócsapattal próbálkozik, miután megtudja, hogy Hiram a sport szerelmese. Eközben Betty felderít pár sötét titkot a testvéréről, Chic-ről. Veronica és Josie pedig összetűzésben kerülnek a Picken's napi fellépésük próbáján. 
 
HÍREK

KJ Apa és Cole barátság tesztje

2017.04.29. 19:10

Cole és Riverdale-beli kollégája, KJ Apa egy kvízben vettek részt, ahol tesztelték a barátságukat. Kíváncsiak voltak arra, hogy a valóságban is vannak-e olyan jó barátok, mint karaktereik, Jughead és Archie.
Lefordítottam nektek a kérdéseket!

1. kérdés: Mi KJ titkos képessége?
KJ: Rugby.
Cole: 10 másodperc alatt megfej egy tehenet. 
2. kérdés: Mi a legrövidebb út Cole szívéhez? 
KJ: Cigi és mopsz.
Cole: A mellkasomon át. 
3. kérdés: Ki készít jobb szelfit?
KJ: Én!
Cole: Keneti James Fitzgerald Apa
4. kérdés: Melyik emojit használja a legtöbbször KJ?
KJ: Jobb ha tudod! Ez a barátságunk igazi tesztje! Nevetős macska.
Cole: Hülye nevetős macska. 
5. kérdés: Mit nézett megállás nélkül KJ a Netflixen?
KJ: 13 Reasons Why.
Cole: 13 Reasons.
6. kérdés: Ki Cole celebrity crush-a(celeb, aki tetszik)?
KJ: Dylan Sprouse
Cole: Dylan Sprouse

Ítélet: 💕JARCHIE FOREVER 💕

 

'Riverdale' TV Screening & Conversation

2017.04.29. 15:34

A Riverdale szereplői, köztük természetesen Cole is részt vettek csütörtökön a 'Riverdale' TV Screening & Conversation-ön a Paley Center-ben.
Elhoztam nektek a képeke:

   

Illetve pár videó is felkerült az eseményről:

 
 

Riverdale: 1×12 – “Anatomy of a Murder” Promó

2017.04.29. 14:29

Archie és Veronica sokkolva érik magukat a letartóztatás után, de tisztára kell mosniuk szüleikat azzal, amit felfedeztek. Barátai árulása ellenére, Jughead csatlakozik hozzájuk az igazság kiderítése érdekében. Cherly számon kéri anyját, hogy miért bánik vele sokkal rosszabbul, mint ahogy valaha is Jason-nel bánt.

   

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
FACEBOOK
 
CHAT
 
ELIT
 
A HÉT VIDEÓJA

 
SITE INFÓK
 Site név: Cole Sprouse Hungary
 Tárhely: Cole-Sprouse.Gportal
 Kontakt: e-mail
 
Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban Cole Sprouse-szal, a menedzserével, vagy a családtagjaival. Ez csupán egy rajongói, non-profit oldal, amely a saját és a rajongók szórakoztatására jött létre. Az oldal szöveges és képes tartalma részben vagy egészben saját szerzemény, és semmilyen szerzői jogot nem szán megszegni.
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2017-04-29
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót