Cole Sprouse | az egyetlen magyar forrás
COLE SPROUSE
Cole Sprouse amerikai színész, producer, fotógráfus. Első szerepét 1993-ban kapta meg a Grace Under Fire című sorozatban, ahol ikertestvérével felváltva alakították Patrick Kelly-t. Ezután számos sorozatban és filmben játszottak testvérével olyanokban, mint a MADtv, Apafej, Azok a 70-es évek show, Jóbarátok. Az igazi áttörést a Disney csatorna sorozata a Zack és Cody élete hozta meg számára. Jelenleg a Riverdale című sorozatban alakítja Forsythe P. “Jughead” Jones III karakterét.
 
PROJEKTEK

RIVERDALE
Jughead Jones
IMDb | fotók | infó

A sorozat a Riverdale nevű kisváros életébe enged bepillantást egy megrázó, tragikus esemény után. A közelmúltban rejtélyes módon elhunyt Jason Blossom, az iskola egyik népszerű diákja. Az idillinek tűnő kisváros sötét oldalával ismerkedhetünk meg, ahol mindennaposak a hazugságok és a rejtélyek. A középpontban Archie Andrews és barátai állnak.

 
RIVERDALE FAMILY

  
  

 
ELŐZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x12 "The Wicked and the Divine"
BOCSÁSS MEG ATYÁM, MERT VÉTKEZTEM... - Veronica aggódik, hogy Archie, aki beleegyezett apja gyakornoki állásába, túl sokat megtudhat a család titkos üzleteiről. Jughead és FP Pickens Pakban történt incidense után a Kígyók között egyre nő a feszültség. Chic segít Betty-nek küzdeni a belső sötétsége ellen. Archie pedig belecsöppen Hiram és belső körének nagy tétes pókerjátékába
 
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x13 "The Tell-Tale Heart" 
A CSEND KÓDJA - Betty Jughead-től kér segítséget, mikor egy elhamarkodott döntés következményi kísérteni kezdik. Veronica egy szemtől szemben tárgyalást szervez Hiram, FP és Jughead között. Archie kénytelen döntést hozni, mikor Adams ügynök túl messzire megy. 
 
HÍREK

Személyes képek

2017.05.01. 08:00

Sajnos Cole elég kevés képet posztol magáról a közösségi oldalain, inkább szenvedélyének, a fotózásnak él, és ezeket nekünk is megmutatja.
Szerencsére a többiek azért rakosgatnak képeket róla, de az sem olyan sok. Reméljük, hogy ez azért változik majd. 
A mostanában feltöltött képeket azért elhoztam nektek!

   

'Riverdale' TV Screening & Conversation - új képek

2017.04.30. 18:07

Tegnap már hoztam képeket és interjúkat is a csütörtöki 'Riverdale' TV Screening & Conversation-ről, de mára került elő pár újabb kép Cole-ról, és legtöbbön csak egyedül van.

   

Riverdale epizódképek

2017.04.30. 15:13

Arra jutottam, hogy nem rakom ki egyesével az összes részhez tartozó képet ide. Feltöltöttem már az összeset, lezárólag a legutóbbi rész képeivel. Facebook-on megtalálhatjátok mindet!

1X11 - "To Riverdale And Back Again" PROMÓKÉPEK

   

1X11 - "To Riverdale And Back Again" KIVÁGOTT KÉPEK

   

"Ki ölte meg Jason-t?" teóriák

2017.04.30. 14:49
Ha minden igaz, hamarosan megtudjuk, hogy ki ölte meg Jason Blossom-ot, de a rajongók már jó pár teóriát felállítottak. 
 
 
Betty a gyilkos?
Betty egy kedves, és édes lány, de nyilvánvalóan kibontakozik a sötét oldala. 
Mikor Cheryl kérdőre vonja Betty-t a testvéréről, megfenyegeti, hogy megöli. Aztán mikor Veronica-val bosszút állnak Chuck-on, Betty azt hiszi magáról, hogy ő Polly, Chuck pedig Jason, és majdnem megfőzi őt a jacuzziban.
Aztán ott van még az is, mikor megtudja, hogy Archie és Miss Grundy kavarnak, Betty megfenyegeti a tanárnőt.
Rengeteg utalás van arra, hogy Betty kezd bekattanni, még az anyjának is beismeri, hogy kezd megőrülni. 
 
Polly a gyilkos? 
Ő egy kulcsfontosságú szereplő, hiszen az egész rejtély köré épül. Mindenki Polly-ról és Jason-ről beszél. 
Először is, mikor Polly kapcsolatba került Jason-nel, a fiú bánthatta őt. Hogy mivel? Valószínűleg a lány rájött, hogy Jason pontokat kapott Chuck játékában azért, mert sikerült őt elcsábítania.
Később kiderült az is, hogy Jason eljegyezte Polly-t, miután kiderült, hogy a lány az ő gyermeké várja. 
Mikor Polly megtudta, hogy Jason meghalt, rettentően kiakadt. Legalábbis úgy tűnt, hogy nem tudott semmit arról, hogy a fiú meghalt. Vagy csak jó színész? 
 
Alice a gyilkos?
Betty és Polly anyja egy hideg szívű boszorkány. Nem hagyja, hogy kiderüljön, mi történt Polly-val. Inkább bolondnak állítja be a lányát, minthogy kiderüljön, hogy Jason Blossom gyermekét várja. 
Úgy tűnik, hogy mindenkit gyűlöl Riverdale-ben, vagy talán az egész világon. Azt sem akarja, hogy Betty Archie-val barátkozzon. 
Gyűlölte Jason-t azért, amit Polly-val tett, és remélte, hogy szenvedett a halála előtt. 
Elég őszintének tűnt, mikor azt kívánta, hogy bárcsak ő ölhette volna meg Jason-t. 
 
Hal a gyilkos?
Hal gyűlöli a Blossom családot, és ez az ellenszenv évtizedekkel nyúlik vissza a múltba. A Cooper és a Blossom család együtt kezdte annak idején a juharszirup üzletet, de Blossom dédnagyapa megölte Cooper dédnagyapát, így kizárólag a Blossom-oké lett az üzlet. 
Hal azt mondta, hogy csak a holttestén keresztül vehetik el a lányát a Blossom-ok. Vajon ölne is érte? 
Azt is tudjuk, hogy Hal tört be a seriff irodájába, és ő lopta el az összes bizonyítékot.
Túl nyilvánvaló lenne, hogy ő a gyilkos? 
 
Clifford és Penelope a gyilkos?
Jason nem hiába akarta elhagyni a szüleit. Vajon Clifford és Penelope inkább megölték a fiukat, minthogy szégyenbe hozza őket azzal, hogy megszökik egy Cooper lánnyal? 
Viszont miután jobban megismertük a családot, rájöttünk, hogy Penelope fele annyira sem szereti Cheryl-t, mint amennyire szerette Jason-t. A lányt hibáztatják Jason haláláért, ami azt jelentheti, hogy nem ők a bűnösök. Vagy ezt egy kettős blöff?
 
Cheryl a gyilkos?
Cheryl hazudott arról, hogy mi történt a testvérével. Azt mondta, hogy beleesett a vízbe, és nem jött fel többé. Később azonban kiderült, hogy Jason egy héttel később halt meg egy golyó által. Jason el akart szökni Polly-val, aki terhes volt tőle. Vajon Cheryl féltékeny volt, és inkább megölte a testvérét ahelyett, hogy mással legyen? Vajon tényleg igaz lehetett az, amivel Betty vádolta meg? Tényleg beteges módon többet érzett a testvére iránt?
Vajon miért képzelődik folyton Jason-ről, miért látja folyton a halott testvérét? Talán a lelkiismerete játszik vele? 
 
Miss Grundy a gyilkos?
Miss Grundy, eredeti nevén Jennifer Gibson habár elhagyta már a várost, de még mindig gyanús lehet számunkra. Mint kiderült, csakúgy, mint Archie, Jason is járt hozzá külön órákra. 
Mi van akkor, ha a tanárnő rájött, hogy Jason le akar lépni Polly-val, és ezt nem akarta hagyni? Mi van akkor, ha pedofil módon gyűjtötte maga köré a rajongó tinifiúkat.
Emlékezzünk csak vissza, mikor elhagyta a város. Elmondása szerint nagyon kötődött Archie-hoz, mégis még ki sem tette a lábát Riverdale-ből, máris szemet vetett pár fiatal srácra.
(Egyesek szerint Miss Grundy volt férje is színre léphetett, mikor rájött, hogy viszona van Jason-nel. De akkor Archie is veszélybe lehet?)
 
Archie a gyilkos?
Archie bőnösségéről nincs sok találgatás, viszont vannak más teóriák.
Mi van akkor, ha Archie volt az igazi áldozat? Mindketten vörösek, és hasonlítottak egymásra. Lehet, hogy őt akarták megölni? Hiszen sokan nem kedvelik őt, olyanok, mint Alice Cooper, Miss Grundy exe. 
Vagy lehet, hogy pont ő gyilkolt, mert megtudta, hogy Jason-nek is volt köze Miss Grundy-hoz?
 
Jughead a gyilkos?
Vajon Jughead lehetett az, aki megölt Jason-t? Lehet, hogy bántalmazta őt, és Jug bosszúból megölte? Vajon a fiú az apja segítségét kérte, hogy segítsen neki? Azért volt nála Jason dzsekije? 
(Érdekesség, hogy a képregény szerint gyengéd szálak fűzik Jughead-et Jason-höz.)
 
FP a gyilkos?
Jughead apja nem egyszer jelentette ki, hogy furcsa dolgokat kellett megtennie azért, hogy eltarthassa a családját. Ő a Kígyók vezetője. Mikor Jughead és Betty megtalálták Polly és Jason kocsiját, valaki követte őket, és felgyújtotta az autót. Jason dzsekije, amit ott találtak, később FP lakókocsijában volt látható. 
Viszont akkor mi van azzal a pisztollyal, amit FP-nél találtak meg? Archie és Veronica szerint mikot ők átkutatták a kocsit, nem volt ott. Valaki felültette FP-t?
 
Veronica a gyilkos? 
Mi van akkor, ha Veronica rájött, hogy az apja Blossom-ék miatt került börtönbe, és bosszút akart állni? 
A másik dolog pedig az, hogy ki rejtette a pisztolyt FP lakókocsijába? Lehet, hogy Veronica akarja ráfogni a férfire? Vagy lehet, hogy Arcie?
 
Hiram a gyilkos? 
Veronica apja habár börtönben ül, a keze még így is messzire elér. Megtudtuk, hogy Blossom-ék juttatták börtönbe, és erre valószínűleg Hiram is rájött már. Vajon az egész csak egy bosszúállás volt? 
 
Nos, hamarosan kiderül, hogy kinek és miért volt oka megülni Jason-t. Lehet, hogy ezek közt az emberek közt van a gyilkos, de az is lehet, hogy olyan, akire sosem gondoltunk volna. 

Riverdale epizódképek

2017.04.29. 23:00

Meghoztam a 3. és a 4. rész epizódképeit. A 3.-ból azért nem hoztam promóképet, mert Cole-ról nem volt, csak a többi szereplőről.

1x03 - "Body Double" kivágott képek
 
 
1x04 - "The Last Picture Show" promóképek
 
 
1x04 - "The Last Picture Show" kivágott képek
 

Riverdale epizódképek

2017.04.29. 20:39

Elkezdtem feltöltögetni Facebook-ra az eddigi részek promó és kivágott képeit. Eddig az első két résszel vagyok meg, de igyekszem minden nap hozni majd párat még. 

1x01 "The River's Edge" promóképek

   

1x01 "The River's Edge" kivágott képek

   

1x02 - "A Touch of Evil" promóképek

   

1x02 - "A Touch of Evil" kivágott képek

   

KJ Apa és Cole barátság tesztje

2017.04.29. 19:10

Cole és Riverdale-beli kollégája, KJ Apa egy kvízben vettek részt, ahol tesztelték a barátságukat. Kíváncsiak voltak arra, hogy a valóságban is vannak-e olyan jó barátok, mint karaktereik, Jughead és Archie.
Lefordítottam nektek a kérdéseket!

1. kérdés: Mi KJ titkos képessége?
KJ: Rugby.
Cole: 10 másodperc alatt megfej egy tehenet. 
2. kérdés: Mi a legrövidebb út Cole szívéhez? 
KJ: Cigi és mopsz.
Cole: A mellkasomon át. 
3. kérdés: Ki készít jobb szelfit?
KJ: Én!
Cole: Keneti James Fitzgerald Apa
4. kérdés: Melyik emojit használja a legtöbbször KJ?
KJ: Jobb ha tudod! Ez a barátságunk igazi tesztje! Nevetős macska.
Cole: Hülye nevetős macska. 
5. kérdés: Mit nézett megállás nélkül KJ a Netflixen?
KJ: 13 Reasons Why.
Cole: 13 Reasons.
6. kérdés: Ki Cole celebrity crush-a(celeb, aki tetszik)?
KJ: Dylan Sprouse
Cole: Dylan Sprouse

Ítélet: 💕JARCHIE FOREVER 💕

 

 
FACEBOOK
 
CHAT
 
ELIT
 
A HÉT VIDEÓJA

 
SITE INFÓK
 Site név: Cole Sprouse Hungary
 Tárhely: Cole-Sprouse.Gportal
 Kontakt: e-mail
 
Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban Cole Sprouse-szal, a menedzserével, vagy a családtagjaival. Ez csupán egy rajongói, non-profit oldal, amely a saját és a rajongók szórakoztatására jött létre. Az oldal szöveges és képes tartalma részben vagy egészben saját szerzemény, és semmilyen szerzői jogot nem szán megszegni.
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2017-04-29
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)