Cole Sprouse | az egyetlen magyar forrás
COLE SPROUSE
Cole Sprouse amerikai színész, producer, fotógráfus. Első szerepét 1993-ban kapta meg a Grace Under Fire című sorozatban, ahol ikertestvérével felváltva alakították Patrick Kelly-t. Ezután számos sorozatban és filmben játszottak testvérével olyanokban, mint a MADtv, Apafej, Azok a 70-es évek show, Jóbarátok. Az igazi áttörést a Disney csatorna sorozata a Zack és Cody élete hozta meg számára. Jelenleg a Riverdale című sorozatban alakítja Forsythe P. “Jughead” Jones III karakterét.
 
PROJEKTEK

RIVERDALE
Jughead Jones
IMDb | fotók | infó

A sorozat a Riverdale nevű kisváros életébe enged bepillantást egy megrázó, tragikus esemény után. A közelmúltban rejtélyes módon elhunyt Jason Blossom, az iskola egyik népszerű diákja. Az idillinek tűnő kisváros sötét oldalával ismerkedhetünk meg, ahol mindennaposak a hazugságok és a rejtélyek. A középpontban Archie Andrews és barátai állnak.

 
RIVERDALE FAMILY

  
  

 
ELŐZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x06 "Death Proof"
A CUKROSBÁCSI - Miután McCoy polgármester miatt tovább feszül a helyzet észak és dél között, Jughead és Archie megpróbálnak megállítani egy veszélyes szövetséget a Kígyók és egy régi ellenség között. Betty Veronica-hoz fordul segítségért, mikor egy virágzó rejrélybe csöppen, középpontban a Cukrosbácsival. Végül Cheryl szembesül anyjával, Penelope-val, miután egy traumatikus behatolás komor felimeréssé alakul át. 

torrent
magyar felirat
online felirattal 
képek

 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x07 "Tales from the Darkside"
A FEKETE CSUKLYÁS TESZTJE - Riverdale bajban van, miután a Fekete Csuklyás levélben hívja ki a város lakóit, hogy 48 órán keresztül bűntetlenek maradjanak. Eközben Jughead és Archie barátsága tesztelés slá kerül, mikor Penny Peabody váratlanul szívességet kér Jughead-től, mellyel tartozik neki. Betty és Veronica pedig összeállnak, hogy kivizsgáljanak valakit, aki Betty szerint a csuklyás gyilkos lehet. Végül a dolgok vártlan fordulatot vesznek Josie számára, akinek egy titkos csodálója túl messzire megy.
 
HÍREK

Betekintés a 2. évadba

2017.10.10. 10:03

Az alábbi videóban betekintést nyerhettek a 2. évadba. Legfőképpen Jughead-ről van szó, nagy szerencsénkre.
Ha minden igaz, akkor hamarosan be tudjátok rajta kapcsolni a magyar feliratot is, ugyanis most, hogy bárki lefordíthatja és elküldheti nekik, én megtettem. Ha jóvá lesz hagyva, akkor már nézhetitek is vele. 

Riverdale - Jughead Jones előzetes

2017.10.10. 09:31

A napokban folyamatosan kerültek fel az előzetesek a szereplőkről Gondolatok címmel. Végre megkaptuk Jughead-ét is, aminek a szövege a következő:

Nem tudok beilleszkedni! 
Nem tudok beilleszkedni! 
Nem tudok beilleszkedni! 
Nem tudok beilleszkedni! 
És nem is akarok beilleszkedni!

Cole és Lili együtt repültek

2017.10.08. 12:38

Tegnap reggel kapták lencsevégre kedvenceinket a Vancouver-i reptére. Természetesen a pletykák csak olajat öntöttek a tűzre, és a Bughead rajongók szerint egyre biztosabb, hogy Cole és Lili egy párt alkotnak. A fiatalok amúgy egyező outfitet is villantottak, mindketten fekete bőr csizmát, bőr kabátot és napszemüveget viseltek, és tényleg illettek egymáshoz.

   

Riverdale: 2x02 " Nighthawks" - promóképek és leírás

2017.10.08. 12:03

Az október 18-án adásba kerülő 2. részből csupán két képet kaptunk Cole-ról, amiket feltöltöttem Facebook-ra. A képre kattintva találtok oda.
Alul pedig a rész tartalmába olvashattok bele. 

POP MEGMENTÉSE - Miközben Riverdale lakóit még mindig zaklatott állapotban tartja a fegyveres támadása, Betty jótékonysági akciót szervez, hogy megmentse Pop étkezdéjét, ami kénytelen bezárni a kapuit. 
Eközben a srácok egyre jobban aggódnak Archie miatt, ugyanis egyre szokatlanabbul viselkedik. Betty és Veronica megközelítik Cheryl-t és Josie-t, hogy a segítségükkel megmentsék a Pop's-t. Jughead pedig azon igyekszik, hogy FP számára új ügyvédet találjon, de ez komoly következményekkel járhat. 
Végül, mikor egy múltbéli árulásra váratlanul fény derül, Veronica a szülei kereszteződésében találja magát.

Teen Vogue

2017.10.08. 11:39

A Riverdale főszereplőivel a Teen Vogue készített interjút, és hozzá egy remek fotósorozatot is mindenkiről.

   

Cole az alábbi kérdésre adott választ:

Teen Vogue: Mondanál nekünk pár Jughead spoilert a 2. évadból? 
Cole Sprouse: Jughead végül csatlakozik a Kígyókhoz, és belefullad ebbe a világba. Arra kényszerül, hogy egy olyan játékot játszon, amitől idegenkedett az első évadban. Rengeteg bajba keveredik bele, és a végén egy sérült gyerek lesz belőle. Sokkal dühösebb lesz, mint az első évadban. Úgy tűnik, hogy olyan lesz, mint egy - nem feltétlenül rosszfiú, de egy - szörnyen dühös ember. Azt hiszem ez egy alapvető kulcsfontosságú fordulat lesz. Rengeteg bajba kerül a csalágja és a barátai iránti lojalitása és hűsége miatt. Megkérdőjeleződni látszik, hogy kihez fűződik a hűségessége, és mit is jelent ez a karakter számára. 
Az első évadban egy zárkózott gyereknek ismertük meg, most pedig muszáj lesz megtapasztalnia az emberek közelségét.

A videóban a srácok IFelelsz vagy Mersz?-et játszanak. 

Hunger magazin fotósorozat

2017.10.08. 11:31

Cole-ról a napokban került elő egy új fotósorozat, ami a Hunger magazinnak készült. 

   

The Tonight Show

2017.10.08. 11:12

Október 3-án Cole, Lili, K.J., Cami és Madeline Jimmy Fallon műsorában a The Tonight Show-ban vendégeskedett. 

   

A Riverdale 2. évadáról beszélgettek, Jimmy megkapta Jughead sapkáját, és a srácok Miley Cyrus-szal és családjával játszották a Search Party nevű játékot.

 
 

 
FACEBOOK
 
CHAT
 
ELIT
 
A HÉT VIDEÓJA

 
SITE INFÓK
 Site név: Cole Sprouse Hungary
 Tárhely: Cole-Sprouse.Gportal
 Kontakt: e-mail
 
Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban Cole Sprouse-szal, a menedzserével, vagy a családtagjaival. Ez csupán egy rajongói, non-profit oldal, amely a saját és a rajongók szórakoztatására jött létre. Az oldal szöveges és képes tartalma részben vagy egészben saját szerzemény, és semmilyen szerzői jogot nem szán megszegni.
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2017-04-29
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót