Cole Sprouse | az egyetlen magyar forrás
COLE SPROUSE
Cole Sprouse amerikai színész, producer, fotógráfus. Első szerepét 1993-ban kapta meg a Grace Under Fire című sorozatban, ahol ikertestvérével felváltva alakították Patrick Kelly-t. Ezután számos sorozatban és filmben játszottak testvérével olyanokban, mint a MADtv, Apafej, Azok a 70-es évek show, Jóbarátok. Az igazi áttörést a Disney csatorna sorozata a Zack és Cody élete hozta meg számára. Jelenleg a Riverdale című sorozatban alakítja Forsythe P. “Jughead” Jones III karakterét.
 
PROJEKTEK

RIVERDALE
Jughead Jones
IMDb | fotók | infó

A sorozat a Riverdale nevű kisváros életébe enged bepillantást egy megrázó, tragikus esemény után. A közelmúltban rejtélyes módon elhunyt Jason Blossom, az iskola egyik népszerű diákja. Az idillinek tűnő kisváros sötét oldalával ismerkedhetünk meg, ahol mindennaposak a hazugságok és a rejtélyek. A középpontban Archie Andrews és barátai állnak.

 
RIVERDALE FAMILY

  
  

 
ELŐZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x06 "Death Proof"
A CUKROSBÁCSI - Miután McCoy polgármester miatt tovább feszül a helyzet észak és dél között, Jughead és Archie megpróbálnak megállítani egy veszélyes szövetséget a Kígyók és egy régi ellenség között. Betty Veronica-hoz fordul segítségért, mikor egy virágzó rejrélybe csöppen, középpontban a Cukrosbácsival. Végül Cheryl szembesül anyjával, Penelope-val, miután egy traumatikus behatolás komor felimeréssé alakul át. 

torrent
magyar felirat
online felirattal 
képek

 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
RIVERDALE - 2x07 "Tales from the Darkside"
A FEKETE CSUKLYÁS TESZTJE - Riverdale bajban van, miután a Fekete Csuklyás levélben hívja ki a város lakóit, hogy 48 órán keresztül bűntetlenek maradjanak. Eközben Jughead és Archie barátsága tesztelés slá kerül, mikor Penny Peabody váratlanul szívességet kér Jughead-től, mellyel tartozik neki. Betty és Veronica pedig összeállnak, hogy kivizsgáljanak valakit, aki Betty szerint a csuklyás gyilkos lehet. Végül a dolgok vártlan fordulatot vesznek Josie számára, akinek egy titkos csodálója túl messzire megy.
 
HÍREK

Cole fotói a The Body Shop-nak

2017.10.01. 17:34

Cole még augusztusban fotózta Molly Chiang-et a The Body Shop új kampányához, Kaliforniában. 
A fotózás napjáról most kerültek elő képek, melyek a kulisszák mögött készültek.

   

Miss Röfi rányomult Cole-ra

2017.10.01. 11:50

Lili Reinhart bajban van, ugyanis nem kisebb személy szeretné lecsapni a kezéről Cole-t, mint Miss Röfi a Szezám utcából. 


Az egész dolog Twitter-en kezdődött, mikor Lili Miss Röfi és Breki hosszú párkapcsolatáról posztolt: 

Kedves naplóm! Még mindig azon gobdolkodok, hogy Miss Röfi hogyan hagyhatta el Brekit. És ő hagyta elmenni! Annyira zavarodott vagyok, naplóm!

Ezt Miss Röfi nem hagyhatta szó nélkül, és egy  fenyegetőnek mondható üzenetet küldött a szőke színésznőnek:

@lilireinhart, mondd meg a naplódnak, hogy elhagytam és eköltöztem a békától. Valaki újat keresek! Megadnád @colesprouse számát?

Természetesen a lányok szóváltása Cole figyelmét sem kerülte el. Csupán ennyit fűzött hozzá a dologhoz: 

Hölgyeim, kérem!

Pár nappal később Cole úgy érezte, hogy jeleznie kell Miss Röfinek, hogy nem kapta meg a hívását, ezért egy vicces hashtag-gel üzent neki:

#AmiértMégMindigSzingliVagyok4Szóban
Miss Röfi nem hivott fel.

Persze Miss Röfi, mint egy igazi díva, ő várta az első lépést, és csak ennyit üzent vissza:

#AmiértMégMindigSzingliVagyok4Szóban
Cole nem küldött virágot. @colesprouse

A Riverdale rajongók természetesen nem akadtak ki Miss Röfire, sőt, sokan már össze is hozták őt Cole-lal, és elnevezték őket PugHead-nek és Ciggy-nek. 
Hogy Lili erre mit lép, csak a jövő kérdése.

Lili Reinhart elárulta, mit gondolt először Cole-ról

2017.09.28. 16:24
 
Lili és Cole a Riverdale című sorozat forgatása során ismerkedtek meg és szerettek egymásba. Első találkozásukról a W magazinnak adott interjújában emlékezett meg a színésznő.
 
Azt gondoltam, hogy KJ Apa nagyon dögös és vonzó. Cole Sprouse-zal és Camila Mendesszel a stúdióteszten találkoztam. Gyönyörűnek találtam Camit. Vicces, de nem igazán emlékszem, hogy Cole-lal kapcsolatban lett volna bármilyen gondolatom is. Persze én is a Zack és Cody életén nőttem fel, de nem igazán voltam a rajongója. Cole egy jóképű, normális srácnak tűnt nekem.
 
 
Forrás: http://starity.hu

Riverdale - új 2. évados előzetes

2017.09.27. 22:29

Kaptunk egy újabb előzetest a Riverdale 2. évadához. Pontosan két hét, és újra láthatjuk Jughead-et, Betty-t, Veronica-t és Archie-t.

Riverdale: 2x01 " A Kiss Before Dying" - promóképek és leírás

2017.09.24. 11:47

Megérkeztek a Riverdale 2. évadának első részéhez tartozó promóképek, illetve a tartalom is.

   

A HALÁL ANGYALA - Miközben Fred élet és halál között lebeg a Pop's-ban történt lövöldözést követően, Archie küzd az érzelmi következményekkel, amit tanúként élt át. Veronica, aki kilép a komfort zónájából, hogy támogassa Archie-t, megtudja, hogy az apja Hiram Lodge a vártnál előbb érkezik Riverdale-be. Pop Tate felidézi a bűncselekmény részleteit, Betty és Jughead pedig megkérdőjelezik a fegyveres valódi indítékát. Miután Cheryl megjelenik a kórházban, Betty és Kevin meglepődve értesülnek a Tornhill-i tűzről.

Cole Vancouver-ben

2017.09.17. 11:27

Cole-t a napokban Vancouver utcáin sétálva kapták lencsevégre a rajongók. Egyedül sétált, egy piros-fekete kockás inget, farmert és barna csizmát viselt. Fülhallgatóval a fülében zenét hallgatott, miközben vidáman integetett az őt fotózó fanoknak.

   

Cole a Bench új arca

2017.09.17. 11:12

Cole lett a Bench ruhamárka legújabb arca. Egyenlőre csak pár képet kaptunk róla, de azok is nagyon jók. 

   

 
FACEBOOK
 
CHAT
 
ELIT
 
A HÉT VIDEÓJA

 
SITE INFÓK
 Site név: Cole Sprouse Hungary
 Tárhely: Cole-Sprouse.Gportal
 Kontakt: e-mail
 
Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban Cole Sprouse-szal, a menedzserével, vagy a családtagjaival. Ez csupán egy rajongói, non-profit oldal, amely a saját és a rajongók szórakoztatására jött létre. Az oldal szöveges és képes tartalma részben vagy egészben saját szerzemény, és semmilyen szerzői jogot nem szán megszegni.
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2017-04-29
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót